Bulizz a történelem legszarabb zenéire!

Bulizz a történelem legszarabb zenéire!

2009.09.06. | Horváth Oszkár

Suttyódiszkó Original Edition - 2009. szeptember 12-én szombaton az eurodance metálköntöst ölt, és kimerészkedik odújából: az LD50 igyekszik visszahozni a 90-es évek hangulatát, így a zenék mellett Atarik, Nintendok várhatók a helyszínre, és egy Mortal Kombat versenyt is kiírtak - nyilván nem a legújabb verzióval. Mi a B-oldalon kifejezetten szeretjük az eurodance-t, pontosan azért, amiért a Suttyódiszkó rendezvény is létrejön: ezek a zenék igazi időgépként szolgálnak. Ennek ellenére a szombati buli mottója: A történelem legszXrabb zenéi! :)

Éjfélkor egyik barátom, Elijah lép színpadra, aki 2000-ben készült ún. "Paraszt compilation"-jéről válogat, ez nem más, mint a 90-es évek hasonló slágerei számítógépen áthangszerelve, szépen betorzított elektromos gitárral élőben megtámogatva. Kőkemény.

Aki úgy érzi, hogy undergroundkodna, vagy évek óta nem volt olyan helyen, ahol még mindig fogyasztanak emberek VBK-t, érdekli, hogy nézne ki a Corvintető, ha nem a tetőn lenne, olcsón akar bebaszni, vagy 15 évvel fiatalabbnak szeretné érezni magát, sőt, még másokat is, azt 2009. szerptember 12-én 20:00 után a Soroksári út 160-ban várják a szervezők, a Gyárban. A Suttyódiszkóról bővebben az LD50.hu-n »

Eurodance cikkek a B-oldalon | Idén is lesz Borsodi Tehetségkutató

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr931363309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása