Stiff Bastard-ot a világnak!

Stiff Bastard-ot a világnak!

2009.09.08. | Rálf atya

Aki csak goa-t vagy eurodance-t (mint Interstellar Overdrive) hallgat, talán nem tudja, hogy a Nuclear Blast a világ legnagyobb független kiadója, aki csak metállal foglalkozik. Náluk lenni egy zenekarnak jót jelent. Eddig magyarhonból csak egy bandának sikerült ez, az Ektomorfnak, de sajnos amilyen dicsőséggel odakerültek, annál kevésbé baráti módon váltak el.

Most újra eljöhet a lehetőség, hogy büszkén mondhassuk, hogy van magyar banda a Nuclear Blast istállóban. Meghirdettek ugyanis egy versenyt, a Rock the Nation-t, amin a lehető legolcsóbb és leghatékonyabb módját választották a vérfrissítésnek. Bárki benevezheti a bandáját, amire ország-világ szavazhat szeptember 15-ig. A 100 legtöbb szavazatot kapott bandát meghallgatja a mélyen tisztelt zsűri (nem, sem Pierrot, sem Novák, se Pici bácsi nem lesz ott), majd rábök egyre, aki:

  • Lemezszerződést és világszintű terjesztést kap
  • A metál világ egyik vezető koncertszervező ügynöksége veszi a szárnyai alá
  • 2010-es európa turné, a legnagyobb fesztiválokat érintve
  • A lemezt és a bandát európa vezető metál magazinjai fogják promotálni

Nyilván nem egy magyar banda kapta fel a fejét erre a lehetőségre és büszkén állíthatom, hogy kicsit sem esélytelenül, mert nagyon sok a jó, európa színvonalú zenekarunk. És még olyan is van, aki egyedi dolgokat művel.

Szavazni itt lehet. Mindenki saját belátása szerint dönt, de azt azért elárulom, hogy a szubjektivitás a mi kezünket az S betűhöz vezette, majd a STIFF BASTARD -ra klikkeltünk. Többször. Ők egy székesfehérvári banda, akik ügyesek, tehetségesek, amiről már többször meg is győztek élőben. Ráadásul most dobtak össze egy lemezt, ami combosra sikerült.

A kép csalóka. Koncerten tényleg nagyot harapnak.

A nevükben is köszönet minden szavazatért.

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr821367163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mostly Harmless 2009.09.08. 20:08:21

csak szólnék, hogy ugyanitt a Room of the Mad Robots is magyar együttes.

sifti85 2009.09.08. 20:42:03

ha már S, akkor Subscribe

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása