Programajánló: 2009. szeptember

Programajánló: 2009. szeptember

2009.09.13. | B-oldal

Közjegyző jelenlétében ezennel hivatalosan is lezárjuk a fesztiválszezont. Kétségtelen tény, ez az év legfájdalmasabb pillanata.

A szeptemberi programajánlóval szépen megcsúsztunk, kicsit el vagyunk macskásodva. Kérlek, ezt tudjátok be annak, hogy igen nehezen dolgoztuk fel, hogy vége van a nyárnak és nemsokára már kell a sapka-sál, és éjszakai buszmegállókban való fázás lesz a fő motívum.

A B-oldal eseménynaptárat frissítettünk, van 1-2 reménykeltő terápiás program, így talán nem kell elszontyolonodnunk. Többek között örülhetünk annak, hogy a Quimby elkezdi őszi turnéját, a Gödörben fellép a Transglobal Underground, míg szeptember végén a Pink Floyd zenekar illúzióját hozza magával a The Spirit of Pink Floyd zenekar. Természetesen most sem tudtunk a teljességre törekedni, de folyamatosan nyitva tartjuk szemünket és a Gödör - A38 - Dürer kert Bermuda-háromszög mellett próbálunk berúgni máshol is, hogy újabb élményekkel traktálhassunk titeket. Tényleg semmiség, nem kell megköszönni. (Ráadásul pssszt, október első hetében 1 éves a B-oldal, melyet a Hangfoglalás fesztiválon fogunk ünnepelni, saját magunk jelenlétében. David Gilmour és Roger Waters lemondta, rájöttek, hogy össze akarjuk hozni őket, az öreg Zana és La Toya Jackson talán, Schuster Lóri biztos benéz.)

De ennyire ne is rohanjunk előre, hiszen a holnapi fáradt munkakezdés érdekében a mát még hajtsuk meg, irány a Magyar Dal Napja, oszcilláljunk a helyszínek közöt...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr701378727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása