Faszom a dobozban

Faszom a dobozban

2009.11.03. | Horváth Oszkár

Közeleg a karácsony, és már most jó bekészülni egy-két kézműves ötlettel, ha netán a gyorshitelesek elvinnék a tavalyi karácsony fejében a maradék kápét. A már-már történelemnek számító Saturday Night Live egyik "ünnepi klasszikus" epizódjában Justin Timberlake gyakorlatilag David A. Stewartnak maszkírozva ajánlgatja a mozis lyukas aljú popcornos zacskós  trükk továbbfejlesztett változatát.

A múltkor hasonló volt a Hét dala, ott az Office-ból David Brent invitálta kedvesét egy pohár "káberné szóóvinyon"-ra, de az 3-5-8-10-akárhányezer lehet, ez meg nem kerül semmibe, ha van otthon egy olló, egy doboz, meg egy fasz. Akinek ebből csak kettő van meg, jelezze, tanácsadással megoldjuk, megmondjuk, hol szerezhet kisollót, dobozt, ...

A 35-ödik évadját élő komédiasorozat rendszerint egy nem állandó szereplőt lát vendégül minden héten, amelyből az elmúlt 10 évben mi is láthattunk, és esetleg a YouTube csatornájukon meg lehet próbálni bepótolni a lemaradást, de 35 évnyi ökörködést nehéz gyorsan megemészteni, be kell látni, hogy lemaradtunk.

Azt pedig nekem kell külön belátnom, hogy VOLT ilyen napszemüvegem, és talán neonzöld, sárga, vagy lila nyakbaakasztója volt. Úgy érzem, most az a menő, akinek szintén volt. Bárcsak valaki megmondta volna időben a híres embereknek is, hogy ez a szemüveg KURVÁRA NŐI!

If you don't know me by now | Happy Birthday Goethe

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr461492175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása