Újra színpadon az RHCP

Újra színpadon az RHCP

A funkyforum.hu brékingjét közvetítve kürtölöm világgá, hogy majd' 2,5 év után élőben lépett fel a Red Hot Chili Peppers!

A banda - immáron John Klinghofferrel, és ugyebár John Frusciante nélkül - csak egyetlen dalt adott el (Neil Young - Man needs a Maid) a MusiCares 2010 rendezvényen. A fellépésről eddig sajnos csak egy nem túl jó amatőr felvétel látott napvilágot, de a nézőtéri beszélgetés mellett annyit azért látni, hogy valóban négyen vannak a színpadon :), Flea megvillantja Fleabass gitárját, Anthony Kiedis pedig Jack Blacknek van öltözve.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr181720964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zaltee · http://www.nevemzolika.blogspot.com 2010.02.02. 18:59:18

igenigenigen! jó lesz ez, nagyon is, hajrá josh, hajrá chili!!

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása