Új B-oldal videoklip: Groovus Interruptus

Új B-oldal videoklip: Groovus Interruptus

2010.02.08. | odeenHD

Ha bekapcsolom a Jazzy rádiót, akkor pontosan ilyen zene szól. Ez volt az első benyomásom a Groovus Interruptus muzsikájáról. Letisztult smoothjazz, amiben felfedezhetőek Dave Sanborn, Marcus Miller, John Scofield és a hozzájuk hasonló hatalmasságok hatásai... Ja, és jól is játszanak, olyannyira, hogy nem kellene szégyenkezniük a világ bármelyik jazz fesztiváljának színpadán állva. Mindez azért is nagy dolog, mert a zenekar háromnegyede (négytagú a banda) nem is hivatásos zenész, hanem építési vállalkozó, telefonbolt-tulajdonos, informatikai project manager, meg ilyenek.
Riszpekt, tessék utánuk csinálni!

Szóval a Groovus Interruptus:

  • Borkó Attila - szaxofon
  • Miele László - basszusgitár
  • Tóth Mátyás - gitár
  • Csendes Péter - dob

A Jump Off című saját szerzeményükhöz (mert sok ilyen van ám nekik) készített a B-oldal egy kis videoklipecskét. Tessék ide, a play ikonra bökni! Jó szórakozást!

A B-oldalTV további videoklipjeit a http://b-oldal.tv és a https://www.youtube.com/boldaltv oldalon tekintheted meg!

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr81735103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2010.02.08. 14:27:44

Tetszik, hogy nincs fölösleges szereplő, animáció, felirat, viszont jók a fények, és a werkfilm-részletek, illetve külön tetszik, amikor fél másodperc alatt nagyon sok beállítás végigpörög! Az ejtőernyős felvételek nagyon komolyak, a zene meg amolyan David Sanborn / Dave Coz (ha nagy különbség van a két előadó között, akkor ízlés szerint a jobbik!:))). A hangfelvételen mi van még, ami a képen nincs? Csak billentyű, vagy valami halk fúvós sáv is van pluszban?

odeenHD 2010.02.08. 14:30:04

@nosferato: "ízlés szerint a JOBBIK"??? na ne politizáljuk jóvan :-)

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2010.02.09. 07:58:01

@odeenHD: dallam szerint Esz-D-Esz, az effekt pedálban pedig a 9 voltos ELEMPÉnteken merült le. Ha pedig Fi=desz, akkor az G-dúr.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása