Jody Wisternoff live @ DPU

Jody Wisternoff live @ DPU

2010.02.14. | B-vendégszerző

Sokszor megkaptuk már, hogy túl rockzene-centrikus a B-oldal, mely valószínűleg így is van. Hát, most akkor jöjjön egy kis progresszív dance! Fogadjátok szeretettel mercurial tollából Jody Wisternoff rövid bemutatását.

A hét partija volt... This is Jody Wisternoff live @ DPU.

A DJ pályafutása 14 éves korában indult, bár kezdetekben a hip-hop világába kóstolt bele, már az első kiadványa azonnal „kasszasiker” lett, a kritikusok álla pedig a padlón koppant. Jodyból rögtön elismert producer, DJ és remixer vált. A kis tinédzser hiphop zenészből hirtelen az egyik leginnovatívabb dance producer lett, méghozzá a Way Out West duó tagjaként. A 90-es évek közepén a DJ stílusa a house és a techno irányába mozdult el, a londoni Club UK-ben, valamint a bristoli Lakotaban lett rezidens.

Először a Kickin Records gondozásában jelent meg egy dupla mix CD-je (E-scension 1-2), valamint egy másik kompilációja a Blissnél (Way Out There). Az igazi sikert mégis a Way Out West hozta meg Jodynak, a szintén bristoli producer Nick Warrennel párban.
Immár rendszeresen hívták játszani a világ legkülönbözőbb részére Dél-Amerikától kezdve Ázsiáin át Ausztráliáig, köztük kis hazánkba, Magyarországra. A február 13-i DPU-ban tartott partit az érzelmek, a dallamok, valamint a klasszikus progresszív hangzás jellemezte. Rengeteg csodaszép énekkel teletűzdelt track, és eget rengető kiállások kísérték végig a 2 órás DJ szettet. A hét partija volt...

A DJ válogatását legközelebb azok a partyarcok hallhatják, akik részt vesznek a Snowattack International Ski and Snowboard fesztiválon (Puy Saint Vincent 2010).

Írta: mercurial

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr441757676

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: DPU Chachacha 2010.11.10. 11:22:57

Helyszín: 1013 Bp., Krisztina krt. 37/a. Látogatás #1: 2009. november 7. 22:00-02:30 Látogatás #2: 2009. november 22. 00:30-03:50 > Az utasellátó remek kiindulási alapot ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása