Felhívások zenekaroknak és zenészeknek

Felhívások zenekaroknak és zenészeknek

Régi hitvallásunk más partner oldalak támogatása, így nem csukjuk be a szemünket, ha zenével kapcsolatos érdekes felhívásokat hallunk. Főleg, ha mindezzel underground (értsd: nem futtatott) bandákat is támogathatunk. Felhíváscsokor:

Hallass magadról a Cluster One oldalon! Feltörekvő, ifjú bandáknak szól a Cluster One felhívása, azaz küldjetek egy 3 dalból álló anyagot, biográfiát, a srácok pedig jól meghallgatják és jól megírják, mindezt a művészet nevében!

Készítsd el saját zenekari oldaladat a MyMusic honlapján! Töltsd fel zenekari profilodat, dalaidat, klipjeidet, valamint koncertdátumaidat a MyMusic.hu oldalon, ezzel kiszolgálva rajongóidat!

Mondd el a Zene.hu oldalnak, hogy ki vagy! Zenekaroktól vár bemutatkozó anyagot a zene.hu, hogy az oldal által kezdeményezett Magyar Zenei Szaknévsort bővítse! A bemutatkozó anyagok sikerének fejében az oldal újabb megjelenéseket, interjút és egyéb jutalmakat ad!

Ki lesz az év legjobb új gitárosa? A szervezők - Jimi Hendrix legendájának árnyékában - május 31-ig várják a gitárosok YouTube-ra feltöltött videóit, melyet minél hamarabb illene feltöltenie minden virgázó géniusznak, hiszen a szavazás csak június 15-ig tart! Részletes nevezési infó ITT.

Magunk részéről pedig továbbra is csak egy kérdésünk van: csináljunk neked is videóklipet? Nézd meg a lenti szpotot, és ha a válasz IGEN, akkor írj nekünk zenekarodról, a zenéidről, valamint vedd fel velünk a kapcsolatot a tv@b-oldal.hu címen! 

Oszd meg a B-oldal szpotot Madonnástul, Stevie Wonderestül a Facebookon! »

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr581867585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása