Star Wars koncert Pomázon

Star Wars koncert Pomázon

2010.04.08. | Horváth Oszkár

Ezt a levelet kaptam: "Több Star Wars-szal kapcsolatos posztodat is olvastam a blog.hu-n és ezekből nekem úgy jött le, hogy téged esetleg érdekelhet egy STAR WARS filmzenei koncert. Ezért szeretném ezt a figyelmedbe ajánlani.

Április 14-én szerdán a Pomázi Ifjúsági Fúvószenekar ad koncertet "CSILLAGOK HÁBORÚJA" címmel. Az egész estés koncerten a 6 epizódból válogatott tételek csendülnek fel, többek között a Duel of the Fates, Tie Fighter Attack vagy éppen a Throne Room! John Williams rajongóknak kötelező! Az április 14-i szerdai koncertre, jegyek még korlátozott számban kaphatók 1000 forintos egységáron. Helyszín: Pomáz, Templom tér 3. Teleki-Wattay Művészeti Iskola, hangversenyterem. Sok szeretettel várunk! Felejthetetlen este lesz!"

Azért ez mekkora vállalás? Játszottam itthon évekig fúvószenekarban is, egyszer nem volt annyi tökünk, hogy ilyesmit elővegyünk. Amerikában igen, ott aztán volt Jurassic, meg Superman, meg amit el lehet képzelni. Lehet, hogy Pomázon nincsenek 150-en a zenekarban, de aki 30 éve szrípiónak öltözik farsangkor, az kezdjen el gyűjteni HÉV-re és belépőre! A "csak elővételben" kitételre viszont felhívnám a figyelmet az alábbi linken.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr541897920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kedvenced 2010.04.08. 14:25:09

már csak szerdára van jegy. De én ott leszek :)

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása