Kosheen a ZP-ben

Kosheen a ZP-ben

Párdonbocsánat, bár már egyáltalán nem aktuális - hiszen a koncert május 12-én volt - de azért emlékezzünk meg arról, hogy a Kosheen a ZP-ben is járt.

A Metallica koncert előtt 2 nappal gondoltam is egy merészet és kizarándokoltam a Zöld Pardonba. Ha nagyon diplomatikus akarok lenni, akkor azt mondom: nem voltam elégedett a szolgáltatással. Menjünk bele a részleteibe?

  • A beengedés továbbra is botrányos.
  • A sörért való imádkozásba a pultnál bele lehet őszülni.
  • Mivel 400 Ft-ért miért is ne nézzük meg a Kosheen-t (vagy bárkit...), így mindenki sétál. Egy Suicide alatt azért zavaró :))
  • A koncert halk volt, még általános iskolában is hangosabban hallgattuk a zenét éjjel a faházakban. (Tudom-tudom, az engedélyek, de akkor is...)
  • A koncert rövid volt, még általános iskolában is tovább hallgattuk a zenét éjjel a faházakban. (Tudom-tudom, az engedélyek, de akkor is...)

Talán ezek egyikéről sem tehetett a Kosheen. Ők próbálkoztak, Sian Evans énekesnő erőteljes volt, meg kell állapítanom, élőben is jó a hangja. A hakniszerű rendezvény ellenére azt is tudta, hol van ("a leghosszabb fesztivált" említve a ZP szlogenjét véltem felfedezni) és a maga módján még a közönséget is megfelelően fanatizálta. Sorra jöttek az ismert slágerek (Overkill, Suicide, Hungry, Empty Skies), de nyilván a Hide you-Catch you párosra indult be a nép. (Ezt onnan tudom, hogy akkor kevesebben sétáltak.)

Az biztos, hogy a ZP-ben a Kosheenből nem jött ki a Kosheen. A közel 65 percbe csak ennyi fért bele, így nem tudom eldönteni, hova is való a Kosheen: Kapcsolat koncertre, vagy a Tatai Közgáz táborba. (Nagyon megnézném őket megfelelő hang- és fénylehetőségek mellett.) Ennek ellenáre summa summárum: a Kosheen jó. CD-ről. Így tulajdonképpen azt is el tudtam dönteni, hova való: a CD lejátszóba. Vissza is teszem.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr712024720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kezike · http://gertarauss.blog.hu/ 2010.05.23. 14:37:57

a topshow-ba valók. az a38-as "koncert" néhány évvel ezelőtt a világ legnagyobb szégyene volt. még a jegyárat is visszakaptuk a hajósoktól...

Leeroy of SMV Design 2010.06.01. 08:21:18

Szerintem meg szégyen, hogyan jutott el a Decoder/Substance páros a slágeres d&b-től a tucatpop/rockig. Én már régóta nem kísérem figyelemmel a tevékenységüket, mert eladták magukat a középszernek.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása