B-oldal koncertklip féláron

B-oldal koncertklip féláron

2010.06.11. | odeenHD

Ez a poszt a címe alapján úgy tűnhet, mint egy ócska reklám, amit beszuszakoltunk ide, feladván kultúrmissziós elveinket. Pedig nem. Dédelgetett szerelemgyerekünket a b-oldal.tv-t, és ezáltal Titeket is szeretnénk jó sok új videóval megajándékozni. Eddig is hangsúlyoztuk, hogy potom, rezsiáron rittyentjük a HD klipeket, de most ez is tud sokkal olcsóbb lenni.

Jelen leszünk ugyanis pár nyári fesztiválon, sok-sok kamerával, és ha már ottvagyunk, akkor örömmel vennénk, ha csinálhatnánk Nektek koncertklipet.

Amennyiben szeretnétek ilyet, akkor csak itt, csak nektek, csak most... azaz a

  • Fishing In Orfű
  • Hegyalja Fesztivál
  • Szegedi Ifjúsági Napok
  • Fezen

... alkalmával megkaphatjátok F É L Á R O N!!! Már amennyiben felléptek ezeken az eseményeken. Kénytelenek lesztek.

Ugyanitt Wartburg eladó!

Nos, AKKOR csináljunk neked is videoklipet? Írj nekünk zenekarodról, a zenéidről, vedd fel velünk a kapcsolatot a tv@b-oldal.hu címen! A B-oldal.tv klipekhez pedig jó szórakozást! »

Oszd meg a B-oldal szpotot Madonnástul, Stevie Wonderestül a Facebookon! »

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr932071987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása