Punkok a hajléktalanokért

Punkok a hajléktalanokért

2010.06.21. | nemuccaszoc

Rövid, humanitárius célú közlemény, felhívás: péntek este a győri Red Rocketban jótékonysági, rasszizmus elleni punk, ska, reggea buli lesz. Aki érez magában némi segíteni akarást bátran jöjjön el, és az is, aki nem.

A 600 Ft-os belépő nem sok, ennyiért a diszkóban még két sört sem kapsz. Ráadásul, most a tulaj zsebe helyett az este teljes bevételét a hajléktalanokat segítő helyi szervezet kasszájában landol. Aki tud, az esti alapozáskor a két üveg Dankó Pista mellé vegyen egy rúd kolbászt is, mert a tartósélelmiszer is nagy segítség.

Köszönjük. 

Kezdés: 2010. június. 25. péntek - 20:00
Cím: 9023, Győr Bartók Béla u. 1. (udvarban)

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr662097676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása