Új klip: Hősök - Aki velünk

Új klip: Hősök - Aki velünk

2010.06.26. | Horváth Oszkár

A veszprémi Hősök negyedik albumának előszele a levegőben: az Aki velünk (van, az felteszi) már az új albumra készül, ehhez készült videó. Magunk közt szólva nekem is feltehetné ma valaki, csak úgy, hirtelen megfontolásból.

Az új albumnak még nincs munkacíme, de amint hallható, jól alakul, ehhez a számhoz az alapot Sima készítette. Szöveg: Mentha, Eckü, Brash. Keverés: Fegyverneky Sándor. Rendezte: Köz Béla + Szobay Richard, DOP: Spáh Károly + e357, vágó: Gradvolt Róbert, superwise: Hello - 2010.

A rocktól a kedvedet egy pillanatra elveszi, aki velük van a netre is felteszi.

Hősök a weben:

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr882106290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zaltee · http://www.nevemzolika.blogspot.com 2010.06.26. 21:35:05

ez szerintem nem lett valami ütős. ennek kár volt klipet csinálni mer a semmiről szól kb. (a reppes cikket is én írtam, nem lenne nekem idegen a téma.. de ez nem adja.) jövőhéten ismét lemezajánló?! igen :D

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása