Új B-oldal.tv videoklip: Greg Note & Dj Zoohacker

Új B-oldal.tv videoklip: Greg Note & Dj Zoohacker

2010.07.02. | odeenHD

Hallottatok már Greg Note-ról? Ugye? Én sem. És ez valahol nagy szégyene a gagyigyáros popszakmának, amely már régóta a zenészség csírája nélküli macskajancsikat neveli ki és teszi sztárrá. Hát igen...

Mert kérem Greg Note egy igazi nagybetűs Zenész. Minden létező rézfúvós hangszeren profin játszik, legyen az trombita, pozan, szárnykürt, fanfár, vuvuzela, rézfaszú bagolykürt, stb. (A szaxofon valamennyi enciklopédia szerint fafúvós hangszer. a szerk.). Ezen kívül hegedül, villanydudujkázik, bizonyos percussion típusú ütőhangszereket is kiválóan igazgat, és egész tűrhetően énekel. Láttam már gitározni is, de azt inkább hagyjuk.

DJ-ként is tevékenykedik, az nem annyira komoly, ő csak az a playgomb megnyomó lemezlovas. Többet, ha megveszne se tudna kihozni magából, hiszen az általa elindított gépi muzsikákat kiváló jazzes improvizatív rittyenetekkel ékesíti a fent részletezett hangszer-arzenál segítségével. Ugye egyetértünk abban, hogy ez így sokkal jobb, mintha csak gombokat nyomogatna?

Hosszan tartó tárgyalásaim eredményeképp beleegyezett abba, hogy a B-oldal egy kis saját készítésű videóban emlékezzen meg tehetségéről. Greg a klipen majd' mindegyik hangszerét felvonultatja. Az alapot, amely a lounge, chillout, néha house, illetve népies dallamvilág ihlette folktronic műfajok határvonalán mozog, ezúttal Dj Zoohacker dobta össze neki.

Vigyázat, hosszú videó következik!

Greg Note from b-oldal.tv on Vimeo.

 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr492115340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2010.07.02. 12:06:08

Fények szempontjából eddigi legjobb kép szerintem ez a klip.

Toi 2010.07.03. 19:51:02

Ez annyira jó volt!!!!!

herczeg zoltán 2010.07.14. 14:26:20

Ügyes a fiú!
És milyen jól öltözködik...!!!

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2010.07.14. 23:48:56

@herczeg zoltán: kiválóan megfigyelted! :)))) fekszem a röhögéstől. Köszönjük :)

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása