Feldolgozás készítő verseny

Feldolgozás készítő verseny

A Feldolgozás alatt blog meghirdeti 2010-es Feldolgozás készítő versenyét!

A verseny célja az általatok készített zenei feldolgozások bemutatása, megmérettetése. A Feldolgozás alatt blog olyan zenekarok, vagy zenészek nevezését várja, akik nem rendelkeznek hivatalos nagylemezzel (demo felvételek természetesen lehetnek), vagyis elsősorban amatőr zenekaroknak szól a verseny.

A feldolgozásnak értelemszerűen különböznie kell az eredetitől. A kiírás szerint feldolgozást minden műfajban lehet küldeni és bármi nemű zeneművet átalakíthattok. A beérkezett művek számától és stílusától függően a szervezők külön csoportokra bontják a nevezett dalokat stílus szerint. (Mert ugye nem lehet összehasonlítani, ha valaki Judas Priestet rappel azzal, aki DJ Bobo dalokat harmonikázik...) Egy kategória biztos: Lehet megzenésített verssel is indulni!

Be lehet küldeni már kész szerzeményeket is, de nagy öröm, ha pár jelentkező kreativitását előhozná a verseny és épp emiatt a felhívás miatt állnának neki feldolgozást készíteni. Ez utóbbi csoport felkészülésének időt adva, 2010. augusztus 31. éjfélig lehet benevezni a dalokat a feldolgozasalatt@gmail.com e-mail címre.

A pályamunkákat lehetőleg valamilyen videomegosztó portálra feltöltve (pl.: Youtube, Indavideo, Videa, Dailymotion, Metacafe), annak a linkjét beküldve nevezzéek. Ha ez nem megoldható, akkor küldjétek mp3 formátumban. A beérkezett művek szeptember elején lesznek bemutatva.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr662136627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása