Paul Kalkbrenner set @ 2009. Párizs

Paul Kalkbrenner set @ 2009. Párizs

Nem divatkálkbrennereseknek hadd szóljon egy másfél órás Paul Kalkbrenner set, 2009-ből, Párizsból. Néhol vannak benne hanghibák (az elején pl. ne ijedj meg), de kifejezetten élvezhető. 

Főleg, ha nem jutottál be idén a Balaton Sound party sátorba, avagy ott lelted olvadásos végzeted a techno oltárán.

Paul Kalkbrenner @ Paris, 2009

Köszönet raoul_duke-nak a linkért!

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr702160233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Halálos_fogkefe 2010.07.20. 23:53:30

hm. miért, divat most annak lenni?

coNore · http://conoreblue.blogspot.com 2010.07.21. 12:40:53

Gondolom a Berlin Calling miatt népszerű és ezért "divatos". Érdekes ez a "divatember" dolog. Mindenki szerint vannak, viszont magáról senki sem gondolja, hogy az. Ahogy Mónika show-t sem nézett soha senki. A zenét egyébként köszi, és üzenem azoknak, akik nem jutottak be, hogy okt. 16-án jön Bp-re Bónusz fesztiválra.

Halálos_fogkefe 2010.07.21. 21:09:14

@coNore: speciel én nem szeretem, se a zenéjét, se a filmjét. már ha rám céloztál :) de bevallom, néha maunikát meglesem a tévébe :P

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása