Green Room Event Szingapúrban

Green Room Event Szingapúrban

A fesztiválszezon végének közeledtével megérkező fesztiváldepresszióra a B-oldal továbbra is a sört és a zenét írja fel számotokra: vény nélkül.

Éppen ezért tovább ütjük a vasat és a pár nappal ezelőtt említett Heineken nyereményjátékkal kapcsolatban megszerzett néhány újabb részletet megosztjuk veletek. Egyfelől a múltkori cikkben lévő szavazás alapján megtudtuk tőletek, hogy a szavazók 20%-a még egy egzotikus helyszínen, így Szingapúrban is zene nélkül bírná ki legkevésbé, hiszen valamilyen zenelejátszó készüléket mindenképpen magával vinne, a gyufásdoboz és a háromajtós szekrény közti méretben.

Erre felütésként máris itt is a jó hír: a Heineken játék főnyereményeként kisorsolt 2 fős út nem csak az egzotikus helyszínen való barangolást foglalja magában, hanem a Heineken VIP Music Experience nevű több napos rendezvényt is, melynek állomásai olyan kiváló klubok, ahol kedvetekre folytathatjátok a fesztiválozást, természetesen a kikapcsolódás mellett. Az eseménysorozat egyik fő attrakciója a Green Room Event.

Ezt az exkluzív megmozdulást 2002 óta szervezi meg Szingapúrban (lásd: Wikipedia), és az azóta megtartott 17 Green Room Eventen olyan sztárok vettek részt, mint a Thievery Corporation, Peter Kruder (Kruder & Dorfmeister), az UNKLE, vagy például a brit indie banda, a The Rakes. A célja, hogy új zenészekkel vagy éppen új zenei irányzatokkal ismertessék meg Szingapúr büszke népét. Ha ellátogattok a Green Room oldalára, az első látogatáskor opcionálisan bekér egy kérdőívet, amelyben elhangzik a kérdés, "jobban preferálsz-e olyan zenekarokat fellépőként, akik még nem jártak Szingapúrban". Ezen gondolkodtatok már? :) Kerestem a válaszlehetőséget, hogy "én az olyan KÖZÖNSÉGET preferálom, aki még nem járt Szingapúrban. VIGYETEK!", de nem találtam meg. A koncertek többségének a legendás Zouk bár ad otthont, ahová még úgy is nehéz bejutni, ha veled van a barátod George Washington és... George Washington. Ide úgy tűnik, egy másik barátunk tud minket bejuttatni, és ez a Heineken lesz.

A novemberi út sorsolása augusztus 23-án lesz, nézz a naptárba, és csapj a homlokodra! A héten nem árt doboz alapján válogatni a boltban, és a Star World Tour-os kiszerelést venni. A KMK blogon találtok olyan flashes játékot, amivel lehet gyakorolni a nyitott kombival szupermarket kijáratára történő precíz rátolatást.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr392231063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása