Leggizdább csaj EVÖR: Cher Lloyd

Leggizdább csaj EVÖR: Cher Lloyd

2010.10.04. | Horváth Oszkár

Dábudábudábu, beszarsz. Angol X Factor. Faktor. Doktor faktor. Négy és fél perc, és rengeteg pozitívumot tudok kiemelni. Nagyon cuki a csaj, az ázott veréb nem is elég jó kifejezés, és közben mi durca tud lenni az arcán, a fujtatás, a legyintés, óriási.

De már az elején egy nagyon fontos dolgot kapunk tőle: elmondja, hogy honnan jött: MALVERN IN WORCESTERSHIRE. Na oda ne menjetek bébiszitterkedni, mert egyszer vesztek el egy nagyvárosban, a taxisnak nem tudjátok megmondani, hová vigyen haza! Ejtsd: mólvin in vusztiser. Már csak azért, mert ezt ki tudja mondani én meg soha nem fogom tudni, nőül venném. Aztán név: Cher :))) De tényleg. Anya vicces kedvében volt, lehet hogy ez ugyanakkora prosztóság, mint ma egy Lakatos Beyoncé, de valahogy ennyi év távlatában megül. Azért lássuk be, a prosztóságot lehet borítékolni. Egyrészt Malvern in Worcestershire a nemangolok számára olyasmi lehet, mint a TAKTAHARKÁNY a nemmagyarok számára. Nem könnyű kimondani. Másrészt 16 éves, tehát valaki 1994-ben úgy döntött, hogy Chernek hívja a gyerekét. Up to date volt mindenesetre. Harmadrészt ahogy mondja a szentem, hogy itt vannak a szülei amúgy a backstage-ben, mintha nem mind a 10.000 jelentkező esetében így lenne. Azért helyes, hogy elmondja.

Teljes név: CHER LLOYD. Óriási, énekesnőt és biztosítótársaságot is elneveztek róla... 1 üteme van beszállni, nem hibázik. A vibrátók ott kezdődnek, ahol kell. Lehet ilyet tanulni is, két dolgot nem lehet tanulni: az arcokat, amiket vág (ne fuss vele össze egy buliban), és a két frazírt 2:00-2:05 között. Gizdának baszki születni kell. Nagyon adom. Sajnos az van, hogy beágyazni nem lehet, úgyhogy kattints a képre a videó megtekintéséhez:

Na? Azt a pimasz kurvamindenit! Snoop Dogg menősködési színvonal 16 évesen :)) Kilóra kábé ugyanannyi lehet. Lehet, hogy sokan ha ránéznek, azt mondják, milyen kis béna. Szerintem kurvanagy.

Példaképe: Nicky Minaj, ami után azért érthető a gizdulás faktor :) Ez derül ki az alábbi interjúból, valamint az, hogy az angoloknál a tévé még akkor is "telly", ha egy 50 feletti férfi mondja. Telly öcsém. Savalas. Azt kell mondjam, számomra nem ez a "rendes angol", de ha nőtől hallom ezt a kiejtést... uh :) Like.

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr472323981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nina Skye 2010.10.04. 09:21:24

ez baszott jo, tud a kiscsaj, a Cow-ell meg csak ul, mint egy meghokkent tulok...

Indie Lui 2010.10.04. 22:33:26

Pfúú, nagyon jó a csaj! Csoda amit művel. Csoda lesz ha nem követi Amy Winehouse-t. Fel is, le is.

totyizselé 2010.10.04. 23:47:41

Hű... Figyeltem, tíz centinél közelebbről nem nagyon énekelt a mikrofonba. Csak úgy dől belőle az a sok hang :) Fazonilag is toppon... született tehetség.
Ha befuttatják, remélem nem a 453. párhónapos, slágerszerző írta dalokat előadó "popdíva" lesz.

Evil1979 2010.10.06. 20:14:28

Ez odabasz.
Na meg Én is 2év múlva szívesen mert csini :)

Nem tudjátok ki az eredeti előadó?

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2010.10.06. 21:27:10

@Evil1979: :))) Eredeti előadó Soulja Boy:
www.youtube.com/watch?v=9yRme0C2pmI

A feldolgozás Keri Hilson:
www.youtube.com/watch?v=RBZm4wIg-dU
Ezt az ótvar live felvételt csatolom, mert az album verzió irgalmatlan szar autotune nyekergéssel van tele, én szeretem Lil Kimet, de az valami penetráns szar ami ott történik.

A jó hírem, hogy Cher közben 17 lett, már csak 1 évet kell várnod :D Itt követhető, hogyan halad tovább:
www.youtube.com/cherlloyd

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása