Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
TOP15 leszbikus klip EVÖR

TOP15 leszbikus klip EVÖR

2010.10.15. | B-vendégszerző

A cikket, az élményt és a válogatást köszönjük a Fluff magazinnak!


A tengerentúlon, mint tudjuk, sokkal melegbarátabb a légkör. Rengeteg buli, fesztiválok, filmvetítések, és ahogy az L word-ben is láthattuk, még leszbikus tisztítószolgálat is a nők rendelkezésére áll. Ebből a sorból persze a videoklipek sem maradhatnak ki. Az elmúlt időszakban már szinte elmaradhatatlan kelléke egy sikeres klipnek a rövid leszbikus jelenet. Mi összeszedtük a szerintünk legjobban sikerülteket:

15. Melissa Etheridge - I Want To Be In Love

Mondhatjuk, hogy a legsikeresebb leszbikus zenész klipje kapta a 15. helyet. Ebben a klipben Jennifer Aniston-t, és Melissa akkori párját, Tammy Lynn Michaels-t csíphetjük el együtt táncolva. Nem kifejezetten leszbikus klip, de nem hagyhattuk ki a felsorolásból Melissa-t, akinek nyíltan vállalt mássága ellenére egy igazán queer klipje sincs.

14. Hunter Valentine - Break This

A 2004-ben alakult, canadai rockbanda mindhárom tagja nyíltan leszbikus, de elég csak rájuk nézni, ehhez kérdés sem fér. A klip helyszíne egy görkoris verseny, ahol az egyik néző a pasiját dobva egy butch-al kezd el csókolózni. A végén még csajbunyót és alulöltözött rendőr lányokat is kapunk. 

13. Air - Mer Du Japon

Közel három percig figyelhetjük, ahogy két nő balettozik. Többször egymással is kontaktusba lépnek, kapunk egymásra mosolygást, és a klip közepén egy csókot is. Meglepően hamar eltelik a három perc, nekem el tudták adni a zenét, ez más klippel valószínűleg nem ment volna.

12. John Legend - Everybody Knows

Miközben John Legend arról énekel, hogy milyen nehéz feldolgozni egy szakítást boldog és boldogtalan párokat figyelhetünk. A klip vége felé a taxiban leszbikusok bújnak össze, ezzel is mutatva, hogy az egyneműek párkapcsolataiban is felmerülhetnek problémák és (a magyar tévhittel ellentétben) nem csak a szexről szólnak.

11. Leona Lewis - I Got You

Ki mondta, hogy megfelelni minden ránk nehezedő elvárásnak és működtetni egy sikeres párkapcsolatot, egyszerű? Nagyjából erről szól Leona klipje. Az elején mindenki összeomlik, aztán mivel Hollywood-ban vagyunk, mindenhol minden jóra fordul. Egy hintaágyban 2 lány közt elcsattan az első csók. Édes. 

10. Lady Gaga - Lovegame

Korunk legmegosztóbb és egyik legnagyobb dívája nem hiányozhat a sorból. A melegek legnagyobb barátja, a legbotrányosabb, a legőrültebb, a legleg.., Lady Gaga. Tőle nagy volt a választék, mi mégis azt választottuk, ahol először csókolózik egy (rendőr)nővel. 

9. Christina Aguilera - Not Myself Tonight

Xtina visszatérésének alkalmából választotta azt, hogy csókolózik, félreérthetetlenül táncol és simogat egy másik nőt. Minden megvan ebben a klipben, ami a sikerhez kell, Gaga másolása, leszbikusok, erős, túlzott smink, feszülős ruhák, 15 különböző outfit, erotika minden mennyiségben. Imádja is mindenki Xtina-t. 

8. Madonna & Britney - Me Against The Music

Brit és Madge ha összeáll, abból rossz már nem jöhet ki. Így is lett. Madonna vonaglik végig, semmi értékelhetőt nem mutat ebben a klipben, de neki nem is kell, ŐMadonnasága már önmagában emeli a színvonalat. Britney nagyon derék munkát végzett még akkoriban, táncol ezerrel, a helyén van minden, meglett a szexi összhatás. És persze a végén az a majdnem csók...

7. Pink - Sober

Talán nem tévedek nagyot, ha azt mondom, Pinket minden leszbikus szereti. A legutóbbi lemezéről választottuk a Sober-t, amit a turnéján élőben, egy légtornásszal a levegőben mutatványozva adott elő. A klipben pedig egy jól sikerült bulin saját magával csókolózik. Pinkből egy is elég a hatáshoz, hát ha még kettő van belőle.. 

6. Aerosmith - Crazy

Lázadó tini lányok kettesben megszöknek az iskolából, megállás nélkül szórakoznak és szívatják a pasikat. Ezt még akkor is imádnánk, ha nem Alicia Silverstone és Liv Tyler lenne a két tini. A rúdtáncos butch-femme jelenetért külön köszönet! Az egész klip zseniális, hogy mást ne mondjak, „so gay". 

5. Kylie - All The Lovers

Kylie zenéjére férfiak és nők elkezdenek vetkőzni és csókolózni. Mindenki mindenkivel. Így kell széles körben beharangozni egy új albumot. Nem is csodáljuk, miért Kylie volt az idei madridi Pride sztárvendége.

4. The Pussycat Dolls - Buttons

Emlékszem, mikor ez a klip kijött, csak ültem tátott szájjal az MTV előtt, és nem tudtam, hova nézzek. 6 szexi csaj, vetkőzés, tánc, csipke, hajrázás, ez persze mind szépen felépítve, nálam teljesen bevált. Emlékszem, pislogni se mertem, nehogy lemaradjak Nicole izzadt testéről. Az egyik legszexisebb klip, amit valaha csináltak.

3. Rihanna - Te Amo

4 percen keresztül csodálhatjuk Rihanna-t és új barátnőjét, ahogy semmi konkrétat nem csinálnak egymással, mégis mindenki tudja, mi a helyzet. A szövegből kiindulva lehetett volna ütősebb klip, de ha azt nézzük, hogy énekesnő milyen gyakran flörtöl más nővel egy egész klipen át, nem panaszkodhatunk. A csaj kiengedett hajjal még jól is néz ki, ha már Rihanna-t elrontották ezzel a szőkeséggel. 

2. Elektra - I Don't Do Boys

Az izlandi együttes klipjében egy szolid, pezsgőzős lánybuliba csöppenünk. Majd megérkeznek a rosszlányok Coronita-val, elkezdődik az ivás, az üvegezés, és persze a csókolózás. A végén már üveg nélkül is megy a csók, mindenki akar mindenkivel. Elnéztük volna még 5 percig, de ennek ellenére is imádtuk! 

1. Complicated Universal Cum - I Can Hardly Wait

Két lány. 4 percen keresztül. Csókolózik. Vágás nélkül. Mindent elmondtam. Figyelmeztetés: ne egyedül nézzétek, mert a végére biztosan le akartok majd kapni valakit. 

 

24 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr182370898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2010.10.15. 09:33:59

Hm. Ha azért számít leszbikusnak egy klip, mert van benne kettő darab másodperc, ahol két lány összebújik/csókolózik/megsimogatja egymást, akkor ez *iszonyúan* leszbikus: www.youtube.com/watch?v=T09hBGGpSjk

Mostly Harmless 2010.10.15. 09:59:02

Meg kéne már tanulni az idegen tulajdonnevek toldalékolásának szabályait.
Aniston-t, Michaels-t, Melissa-t, Hollywood-ban, Xtina-t, Rihanna-t, mind szar.
De legalább a kedves posztoló következetesen szarul írja mindenütt.

100millios 2010.10.15. 10:14:45

És ez hol marad: Björk All is full of love???

amtra 2010.10.15. 10:56:02

utolsó klipnek nincs második része, mert azt is megnézném

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2010.10.15. 11:21:50

@amtra: ha úgy tetszik, van második része, aztán itt lehet tippelni meg vitatkozni, hogy ez 2 csaj, 1 csaj 1 srác vagy 2 srác. De gondolom nem pont erre a folytatásra gondoltál :D
www.youtube.com/watch?v=emXZApyJe2w
(18+, olyannyira, hogy be kell jelentkezni a youtube-ra, hogy megnézd.)

maydayray 2010.10.15. 11:39:25

a "csaj" a Rihanna klipből Laetitia Casta. egyébként csak én hiányolom a tatu lányokat??

Langyos Takony 2010.10.15. 12:18:23

@Mostly Harmless:
Aha...:
215. Az idegen írásmód szerint írt közszavakhoz és tulajdonnevekhez általában ugyanúgy
közvetlenül (tehát kötőjel nélkül) tapasztjuk hozzá a toldalékokat, mint a magyar szavakhoz és
tulajdonnevekhez: businessből, cowboynak, fairül, schillingért, signorét, Amundsenről,
Stockholmnál, Janus Pannoniustól; stewardessek, Habsburgok; barrelnyi, shoppingol,
horatiusi, verdis, greenwichi, wrocławi, toulouse-lautreci, karl-marx-stadti; stb.
217. Bizonyos esetekben kötőjellel kapcsoljuk a toldalékokat az idegen közszavakhoz és
tulajdonnevekhez.
a) Ha az idegen írásmód szerint írt közszó vagy tulajdonnév végén hangérték nélküli (ún.
néma) betű van, vagy ha az utolsó kiejtett hangot betűknek bonyolult, írásrendszerünkben
szokatlan együttese jelöli, akkor a magyar toldalékot mindig kötőjellel fűzzük a szó testéhez:
guillotine-t, monsieur-nek; Glasgow-ban, Iaşi-nál, Loire-on, Montesquieu-nek, Montreux-ig,
Peugeot-t, Rousseau-val, Voltaire-é; stb. – De hagyományosan: Anjouk.

Langyos Takony 2010.10.15. 12:18:57

Ja, szerintem is Smack my bitch up!

Gukker 2010.10.15. 12:27:42

Az baj, hogy én ebből csak az Aerosmitht ismertem, de abban sem láttam leszbikusságot? :)

@Langyos Takony: Igen, Mostly Harmless is pont erre gondolt (és mellékesen igaza vagyon).

Aszpartám 2010.10.15. 12:52:03

Ne vicceljetek már, azért mert nem ennyire mainstream, még itt a helye a Simian Mobile Disconak is!

www.youtube.com/watch?v=c0Bf6YGbc1c

PrimusSucks 2010.10.15. 13:09:22

És a whiskey in the jar?

Interstellar Overdrive · http://b-oldal.blog.hu/ 2010.10.15. 13:11:07

Elképesztő, hogy hiába a csókolózó nők, itt kérem előkerültek a Grétsy tanár urak. De köszi.

Johny the mocsok 2010.10.15. 14:18:39

T.A.t.U.????????????????????????????????

kgabesz · http://pussymagnet.blog.hu 2010.10.15. 14:21:59

felháborító, hogy Meat Loaf klasszikusa nincs a listában!
www.youtube.com/watch?v=9GNhdQRbXhc

4:25-től, igaz rövid jelenet, de mégis kamaszkorom egyik kedvence :)

morcinella 2010.10.15. 17:19:27

ahogy nézegettem a forrás oldalt, mivel az leszbikusoknak és biszex nőknek szól, így azt gondolom a célközönség is ez. nyilván egy férfi és egy nő véleménye teljesen más lesz arról, h mi a szexi. épp ezért ez a lista is bizonyos szinten szubjektív, míg egy nőnek többet jelent két összebújó szerelmes lány, addig egy pasinak egy rock koncerten egymást nyaló két nő lesz izgató. szerintem ezért telitalálat az Aerosmith, mert semmit nem mutat, de mégis nagyon erotikus. és 15-be nem fér bele minden, szerintem a t.A.T.u.-nak nincs is itt helye, mivel minden hitelességüket eljátszották. persze, róluk mindenki tudja, hogy leszbikusok, és épp ezért jó, hogy egy ilyen listán nincsenek rajta, mert így legalább az emberekhez más is eljut, nem csak az a negatívum, amit ők közvetítettek, és ami a médián keresztül az emberekbe a t.A.T.u.-féle leszbikusok képét ültette.

szeme közé, laposan! 2010.10.15. 17:30:05

Jenni Vartiainen - Ihmisten edessa? Bár a klipben csak ő maga szerepel,a szám azért keményen a leszbikről szól!

proletar 2010.10.15. 18:28:02

Jill Sobule - i kissed a girl ?!?

Horváth Oszkár · http://oszkarsag.blog.hu 2010.10.15. 20:51:26

@baszki.orsi: óóóóóóriási az új nicked! Nem tudom, mióta megy, de csudás :))

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2010.10.15. 23:02:00

Ó... Gun - Word up :)

Meg persze a 4 Non Blondes - What's up.

powder_monkey 2010.10.20. 00:25:15

@adhuvbeigiqe első gondolatom volt nekem is:)

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása