ILYEN egy tehetség

ILYEN egy tehetség

Szarral gurigatunk és két ujjal játsszunk vele, miközben a világban ILYEN tehetségek is vannak. A hölgy az első videón csak 13 éves, mégsem a Locomotion-t énekli. A kanadai kislány azóta szépen felcseperedett és annak ellenére, hogy rendszeresen adja elő a kanadai, vagy az amerikai himnuszt különféle rendezvényeken (pl. téli olimpia nyitóünnepség, stb.), számos jazz fesztivál előkelő vendége (lásd második videó).

Nikki Yanofsky. Nem akar vetkőzni. Nincs mentora. 

 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr122118899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2010.11.09. 16:16:26

Mentem hídba, sziasztok...

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.11.09. 17:39:16

Nem rossz a csaj, de ilyenek nálunk is vannak. Legfeljebb nem a Megasztárban... és ők sem akarnak vetkőzni, és mentoruk sincs.

totyizselé 2010.11.09. 19:56:50

Jobb ez így.
Mert ha megnyerné teszem azt a megasztárt, mi lenne vele? Kapna egy (esetleg néhány) lemezt, a dalokat megírná neki valaki, szerepelhetne a blikkben, nyomathatná az eladható fost, amíg van rá vevő...
Jobb ez így.

sorica123 (törölt) 2012.01.16. 22:28:56

@totyizselé: egy marék másikkal együtt jönne ki onnan, eleve bepozicionálva _sztárnak_, ami szerintem kb a biztos halál. Valakit vagy zabálnak, vagy nem, vagy sztár lesz, vagy csak egy jó énekes, vagy egyáltalán nem is 'veszik meg' - de ha azzal teszem ki az emberek elé a karaktert, hogy EZ EGY SZTÁR bazmeg, LELKESEGGYETEK, akkor mindenki csak a hibát fogja benne keresni, és nemhogy sztár nem lesz az istenadta, de sok esetben kutyafüle se.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása