Fesztiválszezon echo

Fesztiválszezon echo

2010.11.19. | B-oldal

Reggel még sötét, délután már sötét. Fázunk és sietünk be a munkahelyre, mert ott meleg van. Ez milyen már? A kiülős helyek bezártak, beülős helyeken cigifüst uralkodik. Több hónapja nincs a kezünkben műanyagpohár, nem láttunk már egy ideje fürdőruhás lányokat... De egyre gyorsabban fogynak a böjt napjai, a Fridge-fesztivál pedig csak megráncigálta az oroszlán bajszát. (Ott sem láttunk mondjuk fürdőruhában fesztiválozó lányokat.)

Ezeken a nyugdíjas estéken egyre többet gondolkodunk: vajon jövőre meg tudjuk ismételni az utóbbi 2-3 év flúgos futamát? Menni fog a 2 nap VOLT - minimum 1 nap Balaton Sound - Sziget végig Bermuda-háromszög? Miközben ott van még a Hegyalja, az Orfű, a Veszprémi Utcazene (hogy csak párat említsek), melyekre 1-1 napra ugyanúgy vágyódni fogunk. És mikor jutunk el a Glastonbury-re sátrazni? :) És mi van a budapesti 1 napos ramazurikkal? (Annál is inkább, hogy a Szikra is megnyílt.)

Az igazat megvallva még a kipirosodott szemű, füves jegyüzér srác is hiányzik, akivel minden fesztiválon találkoztunk. Mi emlékszünk. Rá is.

Az alábbi videó pedig végképp elvonási tüneteket generál. Főleg, ha elkezded a videóban szereplő melleket megszámolni. (Az miért van, hogy a lányok táncoláskor felfelé mutogatnak, amint kamerát látnak?) 

Megszámoltad a klipben a csöcsöket? Na, mondd!

online survey

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr672455633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása