Elektroskálakópé

Elektroskálakópé

2010.11.30. | Horváth Oszkár

Szerintem van már 20 éve annak, hogy a lenti kisfilmet utoljára TV-ben láthattuk. Szerintem akkor még az a 16 csatornás (miért annyi?) VideoTON tévénk volt, vagy már a távirányítós, vagy pedig még a kis piros kerek érintőgomb csatornaváltós, amihez ugyan fel kellett állni, ha csatornát akartunk váltani, de szerencsére nem volt másik csatorna.

Namármost amit a Bloggerz on Decks blogjából a bloggerz.blog.hu címen kivehető, vagy akár a Facebookról, folytatódik a blogger alapú DJ recept újra és újra lefőzése: ezúttal operakarrierünket egyengethetjük, ugyanis meghívtak a Budapesti Szkálába. A Normafa Open Air szervezők ugyanis olyan bulit találtak ki, hogy 5 helyszín, a West Balkan és a Skála Metró 4 emeletének egybenyitásával. (Hujuj.)

"Bemegyek, kijövök... de milyen jól kijövök, ha bemegyek!" :)

A Skála Metróban utoljára egy rövidujjú inget vettem 2002-ben, és egyúttal 2002-ben vettem utoljára rövidujjú inget, azóta nem követem el ezt a hibát. És most lehetőség van megmutatni, hogy egy Skála áruházban a hangszórókból értelmesebb dolgok is szólhatnak, mint a "Kovácsnét várjuk a konfekció osztályon, Erzsi gyere már negyedszer szólok!". Ennek prezentálásában szokás szerint részt vesz Palotai, a Fractal FM goa témái, Noise Life, RobotRock, valamint a Bloggerz on Decks részére a pizsamát 2 körül fellövi: Ludmilla és a Ninjabreakz férfi-női vegyes tőrvívó szakosztálya.

 Időpont: 2010. december 4. 22:00, WB/Skála. Teljes line-up a Facebook eseményen »

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr22479543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása