Blogajánló: 7sins

Blogajánló: 7sins

2010.12.22. | Horváth Oszkár

Pár hete, amikor 1 hétig azon röhögtünk, hogy csináltunk a B-oldal alatt egy Önök kérték weboldalt, többen ki merték jelenteni, hogy az évszázad weboldala. De ilyen hetente történik, és nem kellett sokat várni, míg ugyanazon a fórumon valami teljesen más kezdett ömleni: 7sins.hu. Ezt úgy kell elképzelni, mint egy interaktív gyóntatószéket, csak blog formában: ha nem tudod, kinek mondd el, hogy mekkora suttyó voltál valakivel, akkor itt név nélkül elmondhatod mindenkinek, és kiderül, tényleg akkora bűn volt-e.

Ennél régebbi az oldal, nagyjából 3 hónapja indult, de novemberben jutott el a legtöbb emberhez. A Subba is kitolta, és az már szép dolog, ha oda nem azért kerül valaki, mert bekábítószerezve délelőtt fél11-kor guggolva táncol egy fesztiválon, és mindehhez ráadásul 67 éves. Persze ha 67 éves leszek, ezt nem fogom cikinek találni.

A 7sins.hu tartalmát teljes egészében az látogatók írják, az iheletet a 7 főbűn adja (restség, harag, torkosság, irigység, bujaság, fösvénység, irigység). Aki szűknek érzi ezek a kereteket is, annak ott van a "+1", ami mindent elbír. A blogbejegyzések és a kommentek is anonímek.

Néhány benfentes érdekesség az adminoktól:

  1. A legnépszerűbb főbűn: bujaság
  2. Legtöbb olvasói visszajelzést kapott témák: marihuana, anyós és megcsalás
  3. A hazai helyzetet, értékrendet és szokásokat durván kritizáló hozzászólások 99%-ban külföldi IP címről érkeztek :-))
Ha van mit mondanod magadról, és megfuttatni ezen a törvényszéken, akkor kezdj hozzá, akár a Facebook oldaluk, akár a 7sins.hu meglátogatásával! Kivéve, ha bujaság témakörben írnál te is, akkor azt inkább ide küldd e-mailben, és mi majd továbbküldjük! Becsszó!
 
 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr782531713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rettentó 2010.12.22. 16:37:07

Én is nézegettem, de a secrettweeten jobbak vannak. Ők eleve nem kötik a hét főbűnhöz. Azért jó, hogy van magyarul is, de ott nem sablontörténetek jönnek ki a főbűnök skatulyáiban, inkább emberi történetek bukásokról.

secrettweet.com/

kilobike 2010.12.22. 23:54:21

Tudtok Ti ennél jobbat is, hallod B-side...

Inspiron 2010.12.23. 07:53:54

Érdekes oldal. Talán nem az évszázad oldala, de mindenképpen hiánypótló a mai magyar piacon. Igaz lehet, hogy a 7 főbűn picit megköti a postolók kezét, de nekem mindig tetszettek a koncepcióval rendelkező weboldalak, meg azt se feledjük kérem, hogy sokan nem beszélnek angolul, és azoknak meg éppen a secrettweet v éppen a hasonló oldalak nem mondanak sokat.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása