Hová meneküljünk Dávid Getta elől?

Hová meneküljünk Dávid Getta elől?

2011.06.18. | Horváth Oszkár

Jövő héten Orfű, utána VOLT, én mégis fejben július elején járok. Vannak, akik szemében a Balaton Sound olyan képet öltött, ahol vagy cingár gyík gyerekek óvodája, vagy különböző falvakból érkezett 4 kilós fuxos lacik felvonulása. Aki így gondolja, az él igazán kifelé, és a látszatnak. Én az elmúlt években úgy vonultam végig minden négyzetméterén ennek a fesztiválnak, mintha csak barátokkal lenne tele. Annyira jó a zene, hogy nem tudom rosszul érezni magamat.

Azért persze egy akadálya van a boldogságomnak, és az a Guetta féle tömeg. Tavaly ez az akadály végül csodát tett, mert miután a Balatonig állta a tömeg, hogy nézze a teljesen ízléstelen szettet, már teljesen magamra maradva kezdtünk el jobb programok után nézni. És nem kevés ilyen volt. Majd egy kis sátor 4 különböző oldalán beléptünk négy különböző ismerősömmel, teljesen egyszerre, megbeszélés nélkül, és újra egymásra találtunk. Mintha minden oda vezetett volna minket. Jól jött ki.

A televíziózásban az ilyen pillanat pl. az, amikor az Aktív műsorvezetője sírva mondja el Szuláknak, milyen volt, amikor meghalt az anyja, és jövő héttől éveken keresztül próbálják megismételni, mert a nézőknek tetszett. Na én ugyanilyen szánalmas leszek, és megpróbálom előre kitalálni, hogy hová fog sodorni a szél, miközben a bajszom alatt anyázom a nagyszínpadot:

Célidőpont: vasárnap, 22:00 (2011. július 10)

Burn: Szeifertet váltja Poleposition. Asszem előbbi kért meg 10 éve, hogy a zenéimet mixeljem már össze egy fitneszteremnek az erobikóráihoz, akkor hagytam abba a zenélést 4 évre. Nem hiába lakossági sátor, ide a csoda akkor érkezik meg, amikor én már nem tudok magamról, rossz az időzítés. A Forma-1-hez pedig egyszerűen nem értek.

OTP: Brains. Ez mondjuk ott van élőben, de katarktikaszínvonal-szkepticizmusom van. Többet akarok, hiszen, ha véletlenül húzod meg az ecetes üveget, azt valami más erőssel próbálod meg eltűntetni.

Matercard: Husky Joe. Erről talán Badár tud mesélni, ő van otthon szánhúzó kutyákban. Viszont kis manipuláció útján szerintem bárkivel el tudnám hitetni, hogy az Ezüst tó kincsében Carson sírja valójában Husky Joe háza mögött volt.

T-Mobile: Bernáthy & Sont váltja Michal Breeth. Azt hiszem, meg is vagyunk. Tavaly valahogy pont így jött össze a csoda, Bernáthyék is benne voltak. Most megmondom őszintén, nem tisztem ismerni Michal Breeth munkásságát, de most eljött az idő: akarom. Hozzá fogok menekülni, ő fog megmenteni, bárki is legyen ez a szlovák hős. Nem dob rá találatot a YouTube, tehát még akár B-oldal videoklip készítéssel is megkereshetem :))) Na ő az én emberem. De erről ennyit. Minél többet várok, annál inkább csalódás lesz, ezt most a lap szélére felírtam, hogy kurva jó lesz, és szépen ellapozok, hogy 3 hét múlva meglepődjek. Majd visszanézem a jóslatomat, hogy mekkora baromságot mondtam.

A tájékozódásban segít Michal soundcloud csatornája, és a csatolt fotó. VÁRUNK, MISI! Csak a kutyaütő Guettát ne kelljen még egyszer még mintavételezési terjedelemben se hallanom, egyszerűen rossz nézni, hogy aki tudott írni olyan zenéket, amire megőrülnek, ennyire ízléstelen zenéket játszik. Inkább álljon oda Sven Vath vagy Cox Karcsi mellé bólogatni és TANULNI, az régen tök jól állt neki.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr262994954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása