Utcazenét a Corvin Sétányra - Versenyezz!

Utcazenét a Corvin Sétányra - Versenyezz!

2011.08.14. | Péter Bócsi

Aranytorkú énekesek, gitár-, hegedű-, xiliofon-  és doromb művészek, kifakult és leendő sztárok! Itt a lehetőség, hogy megmutassátok magatokat a Corvin Sétány közönségének!


Ha kellő önbizalommal rendelkezel, hogy elindulj egy akusztikus zenei versenyen, csipkedd magad, mert a játék nem babra megy! A rajongók által a 15-ös elitbe juttatott versenyzők mindegyike lehetőséget kap arra, hogy a Corvin Sétányon élőben is elkápráztassa a hallgatóságot. A legnépszerűbb előadó egy Höfner gitárral  és mindenféle gitár tartozékkal gazdagodik. A csomag értéke – tokkal s vonó nélkül – több százezer forintra rúg! Mindemellett a győztes fellépési lehetőséget kap a szeptember 15-én megrendezésre kerülő Viszlát Nyár elnevezésű rendezvényen is.
A részleteket lásd lent. Ami nagyon fontos: akusztikus produkcióval kell meghódítanotok a világot. Nincs kamu, nincs torzító és semmilyen más effekt, de még mikrofont és áramot sem kaptok! Csak az énekhangodra és az akusztikus hangszeredre támaszkodhatsz!

Nevezés szeptember 1-ig!

Nevezés
Ha elmúltál 18, áram nélkül is képes vagy zenélni, mikrofon és különleges effektek nélkül is megy az ének, 2011. szeptember 1-ig töltsd fel legjobb (1 darab) a produkciódat bemutató videót a Youtube-ra és küldd el a linket az elérhetőségeiddel (név, email, telefonszám) az events@futureal.hu
email címre.
Előválogatás
A szervezők által kiválasztott legjobb 15 produkció videója felkerül a Corvin Sétány Official Facebook oldalára, ahol a nagyközönség szavazhat rátok!
Akusztik koncert a Corvin Sétányon

A szervezők által kiválasztott legjobb 15 produkció az előválogatás lezárását követően élő fellépésre is alkalmat kap, hogy a szavazók több, mint 3 percben is megismerhessék őket. Szeptember 15-ig egy alkalommal, késő délutántól legalább egy órán át zenélhetsz, énekelhetsz a Corvin Sétányon.
Szavazás
Minden a Corvin Sétány Official Facebook oldalhoz csatlakozott követő szavazhat a 15 legjobb előadóra a Facebook oldalra feltöltött videó és Corvin Sétányos fellépés alapján. A játék nyertese a legtöbb szavazatot kapó játékos.
Nyeremény
A nyertes lesz az egyik fellépő vendége a 2011. szeptember 15. napján a Corvin Sétányon megrendezésre kerülő Viszlát Nyár esti koncertjének és a következő felszereléseknek: Gitár - Höfner HCT-VHT-BK, Jazz gitár tok, Gitár állvány, Prestige Pro 10m gitárkábel, Boss GT 10, Roland AC 90.
(az email elküldésével a versenyre nevező játékos elfogadja a játékszabályzatban foglalt feltételeket)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr483149839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása