MixCloud: már lehet tekerni

MixCloud: már lehet tekerni

2011.10.05. | Horváth Oszkár

Több mint 1 éve csatlakoztam azok népes táborához, akik a MixCloudon igényelték, hogy bele lehessen tekerni a mixekbe. Erre az oldalra rádióműsorok és DJ mixek kerülnek fel, irgalmatlan mennyiségben, és ami teljesen természetes a YouTube-on, hogy belekattintok a letöltetlen részbe, és odaugrik, hogy mégse kelljen 13 percet várnom, az itt nem működött.

A héten küldték a jelzést, hogy megoldódott a dolog. Nem mondom, hogy gyorsan, de ezt nevezem igazán közösségi fejlesztésnek: fel van dobva 50 ötlet, hogy minek örülnének az emberek, mindenki leadja a szavazatát, hogy neki melyek a legfontosabbak, és a fejlesztők ez alapján igyekeznek jobbá tenni az oldalt. Nos, jobb lett.

Itt egy saját hiphop szösszenet, amit a Matra Skateboardsnak raktam össze kis deszkázós háttérzenének, külföldi, magyar és instrumentális beatekkel vegyesen. Tessék beletekerni, örömködni, és feliratkozni azon nyomban jóféle magyar előadók Mixcloud csatornáira, mert határozottan használhatóbb lett. Külön kemény, hogy ha egy másik ablakban kinyitom a mixet, amit félbehagytam, onnan folytatja, ahol tartottam. Ez az, ezt várja a szakvezetés, erre van igény!

 

Nosferato MATRA Skateboards Teaser by Nosferato on Mixcloud

 

Anno egyébként azért döntöttem az oldal mellett, mert a feltöltő, aki veszi a fáradságot, és beírja a számcímeket, hozzájárul, hogy az adott zenét, ami a műsorában / mixében elhangzik, meg lehessen vásárolni. Az oldal teljesen legálisan prezentálja a feltöltött zenéket, és maximum 100MB terjedelemig korlátlanul lehet feltölteni. Annak, aki új zenéket szeretne megismerni, és úgy érzi, hogy erre számára nagyon nem a rádióhallgatás a megfelelő megoldás, tök jó kis input, nekem is megvannak a kis kedvenceim, akik szinte naponta alkotnak valami jófélét, a magyar felhozatalból a sajátom mellett mindenképpen ajánlom arra jóval érdemesebb alkotók MixCloud oldalainak követését, úgy mint Suhov, Bernáthy & Son, AnORGANik, Zagar.

A külföldi felhozatalból kiemelném a közösségi alapon különböző alkotók mixeit publikáló Minimalstation és Area32Radio csatornáit, a hazai mixekből pedig a Bloggerz on Decks saját kontentjeit: nathanp, cadix, nosferato.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr303277584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása