Forró gitáros lányok a YouTube-on

Forró gitáros lányok a YouTube-on

2011.10.15. | Horváth Oszkár

Pazar tematika! Október 10-én akadtam Táborilelkésznél erre, nem tudom, mennyire lehet számítani friss kontentre, nem is feltétlenül találom vitathatatlannak a gyűjtemény létjogosultságát, de biztos vagyok benne, hogy a B-oldal olvasók között lehetnek meggyőződéses érdeklődők, rajongók, támogatók.

youtubeguitargirls.tumblr.com

A szerző saját megfogalmazása szerint "az olcsó népszerűséghajhászás terepére tévedt" :) Na meglátjuk, mennyi kitartás szorul belé. Vagy hogy hány lány gitározik, mert lehet, hogy ez lesz a szűk keresztmetszet.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr733292834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szomorú zenék · http://szomoruzenek.blog.hu 2011.12.13. 16:31:55

Túl a 100. poston, és még egyszer ennyi vár közzétételre. Engem is meglepő módon a YouTube egy feneketlen kút, nehezebb abbahagyni a gyűjtögetést, mint folytatni. Amúgy köszi a promót :-)

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása