DJ Bootsie vs VJ Kemuri újra az A38-on

DJ Bootsie vs VJ Kemuri újra az A38-on

2011.10.21. | Horváth Oszkár

2010. október 26-án vettük fel az alábbi felvételeket, amikor Bootsie és Kemuri audiovizuális szettjét DJ Krush fellépése előtt adta elő. Szinte napra pontosan 1 évvel később, jövő héten, 2011. október 25-én kedden ismét a hajón lépnek fel, ezúttal a Belleruche (UK) előtt.

Az egész műsor egy utazás, nyugisabb beatektől a bólogatóson át időnként a táncolósig, én magamban betegbeat meets betegvideónak hívom, mert egyáltalán nem átlagos sem az, ami szól, sem az, amit látni. Bootsie szabálytalan, lassú, vontatott timinggal írt future beateket, élesre kikevert hiphop alapú, sok jó mélyet és elektronikus hangot felvonultató számot tesz fel, semmi elcsépelt, igazi "lemezbemutatás", és igazi Bootsie válogatás. Ezt színezi a karcokkal meg amit a kaospaden átvezetett hangjai kiadnak.

Kemuri eközben kicsit Chuckie, kicsit Tim Burton, kicsit az, ahogy Peter Gabriel klipjei szerettek volna kinézni, kicsit a 60-as évek keleti sci-fijei, minden olyan bizarr vagy sötét hangulatú videót előkotor, ami nem 18+, de nem gondolnád hogy valaki filmre vette, vagy megálmodta. A DJ Bootsie Quartet és a Zagar mögötti videóin lehet érezni a Kemuri "touch"-ot, de itt a duóban az igazi mocskos nyers kemuriskodást lehet megnézni, és esküszöm, meg kell nézni. Szürreális.

Kapcsolódó linkek:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr303295649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása