10 éves a The Office sorozat

10 éves a The Office sorozat

Összeértek a szálak. Ahogy jeleztem, az m1 műsorára tűzte a The Office című brit komédiát, majd pár napra rá az Amazontól kaptam egy levelet, benne a visszautasíthatatlan ajánlattal, miszerint az első és a második évad, valamint a speciális részek díszes csomagja mindösszesen 8 fontba kerül... (Mivel megvannak ezek a filmek, így tulajdonképpen az Amazon ajánlata könnyen visszautasítható volt.)

Összeállt: basszus, 10 éves a The Office! Úgy tűnik, Ricky Gervais ennek örömére George Michael-szakállat növesztett. Ezt nézzétek, ne tévét! (Vagy a tévében csak ezt!)

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr493298129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rettentó 2011.10.25. 08:44:36

Nekünk nincs tv-nk. A youtube-on megnéztem pár tényleg humoros jelenetet, és bejött, hiszen a munkahelyi környezet ismerős, nem számít, hol milyen iroda a világon. Elkezdtem hát az első résztől DVD-n. Az első rész egyáltalán nem tetszett, túl száraz volt a humora, nem voltak eléggé jellegzetesek a figurák (és szólni kellett volna, hogy mikor röhögjek), azóta nem érdekel. Nem tudom, biztos velem van a baj.

hajdul (törölt) · http://hajdulaszlo.wordpress.com/ 2011.11.06. 18:11:43

@rettentó: Ennek a filmnek ilyen a stílusa. Olyan mintha egy valódi iroda mindennapjait mutatnák be filmesek. A BBC Prime-on volt szerencsém látni az összes részt, magyar felirattal.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása