A Music Television legjobb VJ-i

A Music Television legjobb VJ-i

Pont nemrég beszélgettünk baráti körben arról, hogy kinek milyen klipválogatása volt a Music Television-ről VHS-re felvéve, erre megtalálom az alábbi videókat, melyek az MTV VJ-i előtt tisztelegnek.

Nosztalgia a HÁZBAN, MTV Unplugged, Headbanger's ball, MTV's Greatest Hits, Yo! MTV Raps, Roxette (illetve bármilyen) hétvége, én mondom őrület! 18+ videók!

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr143290314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rettentó 2011.10.28. 14:00:54

Minden női VJ-be szerelmes voltam, ez most komoly flashback volt végigpörgetve is! De mintha Vanessa Warwick hiányozna. Pedig a két angol nőtípus közül ő a lófejűt képviselte a krumplifejű szökék között :-)
Az MTV-t nyugaton mindig szídták, nekünk meg segített bepótolni, amit a Doktor nem engedett begyűrűzni. Végre egy kis angolszász dózist kaptunk a német mellé popkultúrailag.

gastro, missing in action 2012.01.11. 12:19:07

nekem is maiken wexö volt az első MTV VJ-s élményem :)

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása