Occam a Trafóban

Occam a Trafóban

Gondoltam időben szólok, hogy a vendégekkel és a családdal tudjatok tervezni. Egészen pontosan december 28. estéről szól a dolog, azaz aznap tegyétek félre a bejglit, meg a rénszarvasos pulcsikat és irány a Trafó, ahol a zseniális Occam lép színpadra. 

„Különleges hangzással készülünk, hiszen zenészek vagyunk. Csodaszép lesz a vizuál, erre Kemuri neve a garancia. A Trafónál jobb helyszínt el sem tudok képzelni ennek a produkciónak. Lesz egy neves vendégünk, lesz egy dal, amit most játszunk először élőben és lesz egy új szám, ami itt hallható először… Gyertek el, a lényeget úgysem tudom elmondani, azért találták ki a zenét!”- árult el részleteket az év végi nagykoncertről a zenész.

Bemelegítésnek:

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr283471288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása