KISS és a bandababák

KISS és a bandababák

Sok jó ember kis helyen is elfér, avagy ízelítő a KISS zenekar tagjainak sanyarú magánéletéből. Az újpesti panelben láthatóan jó a hangulat, mondjuk a hölgyek kimehettek volna az erkélyre dohányozni. Bár nem nehéz az sem elképzelni, hogy a lakás egyéb területén is bandababák voltak elhelyezve instant kiszerelésben.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr933507654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TomAce 2011.12.31. 09:55:06

Ez a kép egy olyan sorozatból való, amit a Hotter than hell felvételei alatt készítettek, 1974-ben. Anno még a zsémollra posztot is írtam róla, ott van az összes kép is: zsemoll.blog.hu/2008/10/20/hotter_than_hell_fotok

rettentó 2012.01.02. 09:43:56

TomAceKöszi! Az a Casablancás fürdőköpeny mindent visz! :-) Számomra máig rejtély, hogy a babákat sminkben vagy smink nélkül teperték-e le.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása