Ki a nagyobb pojáca: Leslie Mandoki vs. Bobby Farrell

Ki a nagyobb pojáca: Leslie Mandoki vs. Bobby Farrell

Szombat reggeli ébresztő témánk: ki a nagyobb pojáca? Piros sarokban: Leslie Mandoki, kék sarokban: a néhai Bobby Farrell.

Szegény Bobbyt már savaztuk eleget, ráadásul ő hiába ugrálta végig tollboában és flitteres jégtáncjelmezben az életét, a Boney M. albumain nem énekelhetett. Szóval hagyjuk őt nyugodni, most inkább Leslie barátunkat vizslassuk meg. Eleve a lenti videó alapján vágjátok, hogy ki az a hobó, aki Schuster Lóriként ragasztott mellszőrzettel ugrál az ABBA-imitátorok és az orosz Star Trek-szereplők között? A Status Quo hangon éneklést sem tudom hova tenni.

Eleve, ki a faszom az a Leslie Mandoki? Én is akkor kezdtem gyanakodni, hogy ez ő lehet, mikor az alábbi videón láttam, hogy egész ügyesen oldalazik a rototomoknál. Mándoki László ugyebár hazánk szülötte, elismert ütős volt, aki a Cream-Jethro Tull vonalat elhagyva Németországba tette át székhelyét, hogy a Boney M.-re adjon német-mongol hangvételű választ. A csávó azon túl, hogy Dschinghis Khan frontembereként mai szemmel szétalázta magát, eladott pár lemezt, sőt valahogy menő producer lett (pl. Lionel Ritchie lemezein is feltűnt), saját stúdiójának kulcsát pedig a mai napig egymásnak adják a zenészek, annak ellenére, hogy úgy néz ki, mint a hét vezér egyike, simán lehet nála pallos is. Szóval Leslie igen nagy pojáca volt és valószínűleg maradt is, ezt is tegyük bele az életrajzába.

Tehát a kérdés: ő a nagyobb pojáca, vagy a Bobby Farrell, a Boney M. elhunyt énekese? Remélem ennyi információ segít a döntésben, ha nem, akkor ott vannak a videók.

Ha tetszett a cikk, csatlakozz a B-oldal Facebook csoporthoz!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr534068881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása