Húsvéti progresszívkodás

Húsvéti progresszívkodás

Többek között ILYEN koncertre akarok menni. Az alábbi videón Mike Portnoy, Billy Sheehan, Tony MacAlpine és Derek Sherinian rak össze egy nem gyenge produkciót a színpadon. Ha hozzáteszem, hogy nemrég Tony MacAlpine Budapesten 70 fő előtt lépett fel, akkor lehet, hogy az én álombulim egy házibuli lenne. (Le kell venni a cipőt, a zenészeknek is.) 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr914371194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Swanö 2012.04.08. 16:48:30

Barmennyire is egy nagykepu exhibicionista fasz ez a Portnoy, azert dobolni iszonyatosan tud.

danmajerle 2012.04.08. 19:28:08

Gondolom Portnoy személyes kérésére játszották a Nightmare Cinema-t, amit Sherinian akkor írt, amikor kirakták a DT-ből... Egyébként én meg arról álmodok, hogy egyszer Sherinian megturnéztatja a szólóanyagait. Az összes lemeze ott figyel a legnagyobb kedvencek között. Ez a felállás tökéletes lenne hozzá, de egy Simon Phillips, Tony Franklin, Steve Lukather zenekarnak is tudnék örülni, hovatovább Brian Tichy, Jimmy Johnson és Zakk Wylde is megfelelne :)

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása