Sex Pistols - My Way

Sex Pistols - My Way

Hogy lehet, hogy én ezt nem ismertem? Vannak dalok, melyeket teljesen felesleges feldolgozni, még jól sem szabad, így akkor inkább már rosszul kell, valami csavarral. Így tette - a számomra nem sokra tartott - Sid Vicious is a híres Sinatra-dallal, ráadásul a teljes szöveget nem is tudta, így pár részben csak improvizál, egyáltalán nem veszi komolyan a legendát. Nem tudom, mi volt a konkrét cél anno ezzel a feldolgozással, de jól bizonyítja, hogy szar előadókra sincs már szükség, ők is megvoltak már, jó régen. Csak ők legalább nem tehetségkutatókban lettek megcsinálva és volt humoruk, öniróniájuk.A poén a legvégén van. Ennyi, szarik a farmra.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr644434162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frick László Emlékzenekar 2012.04.15. 08:54:09

Ja és Zappáék is csináltak ilyesmiket, kezdték a Loui Loui-val, de eljutottak pl a Led Zeppelin Straway'-éig.

Szerintem a "konkrétcél" pompásan látható :D hiszen "el is van érve".
Régóta kb annyira hiteles nekem Sid Vicious (isten rohassza), mint Király L. Norbi, de kösz ezt a vidijót, csak combosítja a gyanúm!

Interstellar Overdrive · http://b-oldal.blog.hu/ 2012.04.15. 12:51:33

@Frick László Emlékzenekar: Gondoltam rá, de nem akartam hogy a blogban megjelenjen annak a fajankónak a neve

satch 2012.04.15. 19:51:18

Úgy gondolom a világ meglett volna jól Sex Pistols nélkül is, Sid Vicious nélkül meg pláne. Vicces, hogy még film is készült róla, ráadásul az általam nagyra becsült Gary Oldman főszereplésével.

rettentó 2012.04.16. 10:11:20

Ez a The Great Rock 'n' Roll Swindle filmből van.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása