John Frusciante vs. Josh Klinghoffer

John Frusciante vs. Josh Klinghoffer

Na, kérem szépen, eltelt annyi idő, hogy el lehessen dönteni: Frusciante, vagy Klinghoffer. A napló itt nyílt ki, mindketten jöjjenek ki szépen a táblához és akkor halljuk. Persze csak erőltetem a feszkót, egyáltalán nem kell választani, ellenben az alábbi videón a két gitáros pár szólója összehasonlításra kerül, így elkerülhetetlen, hogy elgondolkodjunk az összehasonlításon.

Azt gondolom - látva a lenti videót, a bécsi koncertet élőben és pár koncertvideót csak úgy elcsípve - hogy Klinghoffer nagyon sokat fejlődött, ha nem is játékban, hanem abban, hogyan tolja előtérbe magát. A bécsi RHCP koncerten is azt éreztem, hogy "ügyes vagy fiú, de basszál már oda, mert ez így kevéske lesz". Talán most már van akkora RHCP-koncertrutinja, hogy ha ma látnám, nem ez futna át az agyamon. A videó ezt támasztja alá. Frusi pedig más. Ő azt gondolom felül áll mindenen, de ezt nagyon jól tudtuk eddig is. (Hiányzik.)

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr694477804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gawiii 2012.05.02. 09:41:58

hát tóni ellensúlyozza azt a pluszt amit josh produkál, ellenben ez tényleg nagybetűs POZITÍV csalódás részemről gitár fronton :)

atika85 · http://funkyforum.hu 2012.05.02. 17:06:13

Nem jobb gitáros mint John, de jobb énekes mint Ant :D

Chino 2012.05.07. 14:34:34

A RHCP már 1999-ben befejezte a működését mint RHCP. Azóta már nem megy nekik. Sajnálom, de így van... Az meg, hogy John kilépett, csak ezt támasztja alá. Ő is érezte, hogy egy ideje már nem az igazi...

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása