Kisfilm Cannes-ból: Wrong Cops

Kisfilm Cannes-ból: Wrong Cops

Sok érdekes filmet mutatnak be idén is a cannes-i fesztiválon, de nem gondoltam volna, hogy egy döglött patkányokban füvet áruló rendőrös kisfilm lesz, melynek okán először posztot írok a filmfesztivállal kapcsolatban.

Quentin Dupieux (művésznevén: Mr. Oizo, a Rubber című oltári nagy blődli rendezője) feltette az Internetre a Wrong Cops című 14 perces alkotását, melynek főszereplője egy korrupt rendőr, valamint egy zavart fiú, utóbbit a 43 éves Marilyn Manson alakítja (kiválóan), középpontban pedig - a döglött patkányban való drog árusításán kívül - a zene áll. A hírek szerint várható, hogy a kisfilm 90 perces mozi formájában is megjelenik, véleményem szerint feleslegesen, hiszen ez a 14 perc így tökéletes, ahogy van.

(A sztori a vimeo-n is megtekinthető, de beágyazni a Youtube-ról lehet csak.)

e

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr814547659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása