AWS - Sorsforgató

AWS - Sorsforgató

1-2 éve szerintem egy tehetségkutatón láttam az AWS zenekart, akik most új videójukkal jelentkeztek. Mivel a B-oldal mindig is támogatta a fiatal magyar bandákat, így a videó mellé a zenekar alábbi üzenetét is tolmácsoljuk.

"A Fata Morgana lemez óta nem jelent meg új száma a zenekarnak, így már aktuálisnak éreztük egy kislemez felvételét. Az EP különlegessége, hogy mind a négy dal magyar nyelvű lesz, és külön-külön fogjuk kihozni a számokat egy-egy videóval megtámogatva. A Sorsforgató egy metafizikai elmélkedésekről szóló, szokásos hitkereséssel kapcsolatos dal, ami egy metálzenekarnak elengedhetetlen. A felvételeket őshazánkban, Pátyon vettük fel, egy kisebb borfesztivál keretein belül."

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr494602293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

N_Z 2012.06.22. 16:03:10

Tisztességes teljesítmény, a szövegre szerintem kicsit jobban oda lehetne figyelni (pl: Vörös-óceán <-> Vörös-tenger)

balafánt · http://csakakorrekt.blog.hu 2012.06.29. 00:05:57

Hát Jancsi Te szerintem nem vagy normális. Viccnek meg gyenge.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása