Special Providence és a Turbo a Dürerben

Special Providence és a Turbo a Dürerben

November 2-án este egy mini-fesztivál line-up várja a koncertlátogatókat a Dürer Kertben, hiszen a Turbo-n és a Special Providence-n túl fellép a Healo és a String Theory is.

A 4 bandából a Special Providence-t emelném ki számotokra, melynek tagja négy nem akármilyen zenei géniusz, akik progresszív rockzenét játszanak. Tanúsíthatom, előadásuk nemzetközi színvonalú, bár sajnos kishazánkban nem kapják meg azt a tiszteletet, ami járna nekik. Soul Alert című kiváló 2012-es albumukat a blog hasábjain már méltattam, de zenéjükből sosem elég, álljon itt hergelés gyanánt 2 videójuk.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr534872968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tvonline · http://tvonline.blog.hu/ 2012.11.03. 21:17:51

Jó szórakozást mindenkinek :).

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása