Manoya megjelenése

Manoya megjelenése

Azt gondolom, Hodosi Enikő énektudása és megjelenése már régóta önálló albumért kiáltott, így nem meglepetés számomra, hogy a pillanat végre elérkezett. A Manoya művésznév mögé bújt énekesnő első albuma novemberben Hundred Arms címmel született meg. A NEO énekesnője, aki Occam albumán és koncertjein is szerepelt, Lázár Tibi gondos közreműködésével készítette el első albumát, melynek előzetesét meghallgatásra ajánlom. Kísérleti elektronika, melankolikus hangvétel, magával ragadó hangulat, nekem ezek jutnak eszembe az előzetest hallva.

Aki pedig élőben akarja látni és hallani Enikő, azaz Manoya különleges világát, annak máris itt az első 2013-as koncertajánló. Tessék beírni a naptárba: február 2. - Trafó. Kötelező megjelenés.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr184958493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása