Miért vagy faszfej, Mike Portnoy?

Miért vagy faszfej, Mike Portnoy?

Mindig is utáltam a hangszertörőket. Szerintem egyáltalán nem jófejség ez... Még Hendrix-től és Pete Townshend-től sem fogadtam el (a neveket persze lehet még sorolni), bár náluk a misztikum részévé vált, így a történelem talán megszépítette a vandalizmust. A hangszertörésnél még szánalmasabb, ha valaki sértődötten borogatja a hangszerét a színpadon, mert nem úgy szól, ahogy ő szeretné. Mint a kisgyerekek a homokozóban, megy a sírás-rívás, nyafogás. Az alábbi videón 1:20-nál a sokszor dicsért és legalább annyiszor kritizált Mike Portnoy kislányoskodik.

Nem tetszik neki valami (valószínűleg csak ő hallja a bajt) és míg ezt a budapesti koncerten egy viccel oldotta meg, Manilában (eleve!) sértődötten leborogat pár cint. Persze a manilai road-ok (mondom: eleve manilai road mint olyan) teszik a dolgukat, megy a tüsténkedés, hogy uruk parancsolójuk jobban érezze magát a színpadon. A koncert után talán még 30 botütést is kapnak a vékonydongájú manilaiak.

Én pedig azt kérdezem: miért vagy faszfej, Mike Portnoy? Idegileg sok lett az a kb. 300 koncert, amit egy évben adsz? Akkor menj haza a díványra macskát simogatni, vagy filmezd a kisfiadat, úgyis kevés időt töltötök együtt. Üdvözlettel: Öreg barátod, Interstellar Overdrive.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr204958516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása