Óévbúcsúztatás a Csík Zenekarral

Óévbúcsúztatás a Csík Zenekarral

Megszokhattuk, hogy minden év végén sok meglepetés koncert, illetve egyedi zenei esemény várható, azt gondolom ebbe a "táborba" sorolható a Csík Zenekar Óévbúcsúztató koncertje, mely december 29-én a Syma csarnokban lesz megtartva.

Az immár több mint 20 éve működő Csík Zenekar a magyar népzene hiteles tolmácsolója, de az utóbbi néhány évben olyan zenei utat választottak, amely lehetőséget ad arra, hogy minél több embernek adjon a népzene váratlan, de kellemes élményt. A népzene és a könnyű műfajok sikeres ötvözésével eljutottak a fiatalokhoz is, nem véletlen, hogy a hazai fesztiválok nagy kedvence a zenekar.

Megszokhattuk, a zenekar koncertjein mindig feltűnnek a hazai zenei élet nagyjai, ez december 29-én sem lesz másképp. Lovasi András, Kiss Tibor, Dresch Mihály, vagy Ferenczi György után az ünnepi koncerten Presser Gábor és Hobo lesz a zenekar segítségére, hogy az óévbúcsúztatás még speciálisabb legyen.

Ha nincs ötleted, mit adj a szüleidnek, barátaidnak ajándékba Karácsonykor, a Csík-koncertbelépővel nem nagyon tudsz melléfogni.

csík.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr264968749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása