JÁTÉK: Koncertek az Urániában

JÁTÉK: Koncertek az Urániában

A rockzene történetének kiemelkedő zenekarait láthatjátok a mozivásznon az Uránia Nemzeti Filmszínház különleges koncertfilm-válogatásán.A január 11-től péntekenként zajló vetítés-sorozat keretében olyan kultikus együttesek digitálisan felújított koncertfelvételei láthatóak, mint a Jimi Hendrix Experience, a The Doors, a Rolling Stones és a Queen.

2013. január 11-én a Queen legendás, 1986-os budapesti koncertjéről készült filmet vetíti a mozi, melyről nem lehet eléggé kiemelkedő jelzőkkel beszélni. A sorozat második előadása január 18-án a Rolling Stones Some Girls című 1978-as texasi koncertjének felvétele, melyet a rajongók máig az egyik legjobbnak tartanak az együttes történetében. Egy héttel később, január 25-én Jim Morrison és legendás zenekara, a The Doors egyetlen teljes hosszában rögzített koncertje, a Live at the Hollywood Bowl lesz műsoron, míg február 8-án a rocktörténelem egyik mérföldköve, Jimi Hendrix 1969-es woodstock-i koncertje látható az Uránia mozivásznán.

Jegyek egységesen 2500 Ft-os áron kaphatók az Uránia jegypénztárában, kedvezményes 4 alkalmas bérlet 2000 Ft/koncert áron kapható.

JÁTÉK: A Rolling Stones, a Doors és a Jimi Hendrix előadásokra 2-2-2 jegyet adunk az alábbi kérdésre első három jó választ adónak. (A jó választ adók között a gyorsaság dönt a koncertek közötti választásban! Magyarul először az elsőt fogom megkérdezni, melyik előadásra szeretne menni...)

KÉRDÉS: Melyik évben rögzített Doors koncertet vetíti az Uránia január 25-én? A válaszokat az overdrive@b-oldal.hu emailcímre várjuk. Határidő: Január 10. este 20.00!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr365004018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mB · http://frankzappa.blog.hu/ 2013.01.11. 21:15:14

Az én gépemen van leblokkolva valami, vagy általános a hiba? A blog.hu-s blogokban (itt sem, a sajátjaimban sem) játssza le a gépem a Youtube videókat (az eredeti Youtube oldalon viszont igen). Nálatok?

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása