Depeche Mode - Remixes 81-04 (2004)

Depeche Mode - Remixes 81-04 (2004)

Egy Depeche Mode utazás nem képzelhető el a remixek világába tett kitérő nélkül. Lássuk most a Remixes 81-04-et!

1981 óta számtalan remix lát napvilágot a zenekar háza tájáról. Hivatalosak és kalózok (bootleg) egyaránt. Minőségük és mennyiségük erősen osztják a rajongókat, sokan szívesen hallgatják őket, míg mások a puszta említésüktől is frászt kapnak. Mi sem megyünk el szó nélkül a jelenség mellett, hiszen talán a világon nincs zenekar, amit ennyiszer és ennyien remixeltek. Amelyik ilyen nagy hatást gyakorolt a remix kultúrára, a club kultúrára és az elektronikus zenékre eleve.

A tengernyi remixből merít ügyesen a Remixes 81-04 című kiadvány. Létezik 1 cd-s változata a „koca” depesesek számára, dupla lemezes verzió a „haladóknak” és egy tripla is az igazán nagy étvágyúaknak. A fanatikusok nagy örömére végre néhány eddig sehol sem hozzáférhető remix is napvilágot lát (természetesen a 3 lemezes változaton), illetve jó maréknyi vadonatúj remixet is elkészíttet a zenekar. Valamivel csak el kell adni a kiadványt!
(akiknek még ez sem volt elegendő, egy „titkos” honlapról további még 1 lemeznyi extra remixet tehettek magukévá, KÁNAÁN!)

DM remixek a hőskorszakból és napjainkból is születnek. AIR, Underworld, Beatmasters, Speedy J, Timo Maas, Daniel Miller, Danny Tenaglia, Kruder & Dorfmeister, Goldfrapp és még sorolhatnám a nagy neveket. Legyünk igazságosak, halljunk egy kifejezetten jól sikerült példányt az 1997 előtti hőskorszakból.

És egyet a sokak szerint már kevésbé dicső 1997 utániból is:

remix.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr505118517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása