Fegyver helyett hüvelykujj

Fegyver helyett hüvelykujj

2013.03.27. | Horváth Oszkár

gunsreplaced-t4.jpgA jelentős önkritikai tartalmat és önmagába vetett hitet kifejező "Sad and Useless" blog közzétett egy fotósorozatot, amelyen elég jellemző fegyveres filmes jelenetekről retusáltak ki fegyvereket, és a helyére "thumbs up"-ot mutató kézfejeket varázsoltak. Mintha Al Pacino gengszterek golyószóróval való legyakása helyett csak annyit szeretett volna mondani: "minden oké srácok, iszonyatosan szexik vagytok és jól csináljátok, amit épp csináltok".

Egyébként a sorozat válogatás a kizárólag ezt a hüvelykujjas tematikát követő Thumbs & Ammo blogból. Ilyenkor jön rá az ember, hogy egy simán "zenék és filmek" bloggal mint témaválasztó, iszonyatosan sekélyes és húgyagyú tartalomkészítőnek tekintheti csak magát, mert lehetne például csak vicces kelet-európai akcentusos színészes filmblogja, vagy csak cseh nyelvű bluegrass/country zenéket bemutató blogja, vagy babablog helyett csak tanzániai albínó babákról írhatna, aki igazán vinni akarja valamire.

Csodás mindkét válogatás, ha ilyeneket szeretnétek csodálni, mint ez is, kövessétek a feljebb gondosan elrejtett két linket, amelyet a magnósok kedvéért most teljes egészében megismétlek:

Válogatás: http://www.sadanduseless.com/2013/03/guns-replaced-with-thumbs-up/

Teljes életmű: http://thumbsandammo.blogspot.hu/

gunsreplaced-t1.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr255166705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása