The Winery Dogs - Elevate

The Winery Dogs - Elevate

Azt már megszokhattuk, hogy a rockzene munkamániása, Mike Portnoy nem tud nyugodni és folyamatosan halmozza a projekteket, így szinte már nem hírértékű, ha újabb banda alapításába kezd. Tavaly a Pecsában tette tiszteletét a Portnoy-Sheehan-Sherinian-MacAlpine négyes, idén májusban pedig a csapat fel már a The Winery Dog néven jelenteti meg debütáló albumát, melyről itt az első nóta. Portnoy-hoz és Sheenen-hez most éppen Richie Kotzen gitáros / énekes csatlakozott, így alakítva meg a power-trió bandát. A turné nem sokára Japánban indul, reméljük hozzánk is elér.

portnoy-drums-cymbals-640-80.jpg

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr515243441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fecooka · http://www.boorze.com/ 2013.04.25. 14:37:31

Zúúúzás 1000-el nem is kell több jehhh!

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása