A nap zenéje: Édesanya

A nap zenéje: Édesanya

2013.05.05. | Horváth Oszkár

edesanya-cover1.jpg

edesanya-lilla.jpgNem a barackfa virága, és még csak nem is a Hammond-orgona ága, de két napja került fel az egyik zenetévé médiatárába a Fejér megyei élő rapcsapat legújabb klipje, és mától a YouTube-on is elérhető.

Az "Édesanya" című szám mindenkinek szól, aki mellett kiállt az édesanyja, akinek támaszt jelentett, aki elvesztette, vagy aki mellett már anyai szerepben van egy társ az életében. A zene BeatKOHO 2012-es, MP3-ban letölthető Fújd ki című lemezéről való - a lemezről még egy számhoz készül majd klip, aztán az őszig megjelenő új EP-ről következik egy szám.

Az alapot a Hősök egyik pillére, Mr. Joeker készítette, aki kispados apukaként meg is jelenik a klipben. Ehhez tett még hozzá, majd hangszerelte át élő előadásra a zenekar. A filmet a Sherlock Holmes nevében című 2011-es magyar játékfilm dunaújvárosi készítői jegyzik, további részletek a videó alatti leírásban.

További klipek: https://www.youtube.com/beatkoho

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr455280852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása