JÁTÉK: Nyerj jegyet az IK30-ra!

JÁTÉK: Nyerj jegyet az IK30-ra!

A hónap elején beharangozó cikkben üdvözöltük a legendás István, a király című rockopera 30. évfordulóját, melynek ünnepi változatát Alföldi Róbert visz színpadra 2013-ban. A rockopera legújabb változatának premierjét augusztus 17-én tartják a Szegedi Szabadtéri Játékokon, majd augusztus 30-án és 31-én a Budapest Sportarénában lesz a mű különleges előadása, mely előadások során Alföldi Róbert rendező és társulata rója le tiszteletét Szörényi Levente és Bródy János halhatatlan műve előtt.

Hogy miért nagy hír ez egy hónapon belül másodszor? Az remélem elég indok, miszerint 2 db páros jegyet adunk az első 2 jó választ adó B-oldal olvasónak, méghozzá az egyik budapesti előadásra (előadás pontosítása később, a blog.hu segítségével). A válaszokat az overdrive@b-oldal.hu -ra várjuk!

Kérdés: ki játszotta a 1983-as városligeti változatban Koppány három feleségét, kiknek szerelme buja ingoványba húzta a jó öreg Koppányt?

viki.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr95432723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása