Balatonvilágos Calling: B my Lake

Balatonvilágos Calling: B my Lake

Még el sem csitultak a Sziget utáni viharok, újabb mámorba hív a B my Lake fesztivál, mely augusztus 18-19-20-án 3 napos elektronikus parádéval várja az érdeklődőket a Balaton partjára.

120 DJ fog fellépni a II. világháború után pártüdülővé alakult balatonvilágosi Club Aliga üdülőközpontban, ahol anno Kádár János, Rákosi Mátyás, Hruscsov, Brezsnyev és Gagarin is parádézott, ha nem is techno, vagy downtempo muzsikára, de nyilván az urak is értették a csíziót. A nemrég visszatért Sziget fesztiválon az élelmesek gyakran kipróbálták a Sound-kistestvért is beharangozó Colosseum nevű helyszínt, ahol nagyon kellemes elektronikus szettekre lehetett bólogatni / megőrülni, a nap adott szakának megfelelően. 

Nincs még vége a fesztiválszezonnak, csak szólok.

nagyonbalaton.png

BmyLake_layout2.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr725462525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása