Trafó ELECTRIFY Series Vol.2

Trafó ELECTRIFY Series Vol.2

Szeptember 21-én a Trafó új zenei sorozatának második felvonása lesz látható, melynek keretében az elektronikus zene bátran kísérletező előadóit láthatja a nagyérdemű. A szeptemberi eseményen a finn producer Vladislav Delay, valamint a brit Forest Swords mellett a káoszpop zeneszerző Micachu és a vokalista Tirzah duója is bemutatkozik, sőt, exkluzív koncertbemutatót ad az amerikai Pamelia Kurstin, aki a világ első elektronikus hangszerén, a kultikus tereminen játszik. Az estét hazai oldalról a Syrup kiadó feje és a Plug&Lay esték egyik házigazdája, Mesterházy vezeti fel.

Menetrend:

19.30 - 20.30 Mesterházy (syrup.hu - DJ set)
20.30 - 21.00 PAMELIA KURSTIN (USA-AT – live)
21.00 - 22.00 TIRZAH & MICACHU (UK – live)
22.00 - 23.00 FOREST SWORDS (UK – live)
23.00 - 24.00 VLADISLAV DELAY (FIN – live)

Jegyek:
2800 HUF // Elővétel 2200 HUF (Első 100 jegy)

VLADISLAV DELAY from URSSS on Vimeo.

ele.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://b-oldal.blog.hu/api/trackback/id/tr815521066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

B-oldal

Zenék és képek, amelyek meghatározták és meghatározzák az életünket. Koncertek, filmek, helyek, zörejek, képszerű emlékek a hangszóróból és a vászonról - ha mondanivalód van, írd meg: nosferato | Overdrive | rálf atya

A hét dala

Kövess a Facebookon!

süti beállítások módosítása